Blog

Éjszakai élet Makarskában Éjszakai élet Makarskában

Makarska Horvátország egyik legnépszerűbb üdülővárosa. Gyönyörű strandok, képeslapra illő tengerparti sétálóterület és nyüzsgő éjszakai élet jellemzi. Aki ide érkezik, annak garantált lesz a kikapcsolódás és a feltöltődés.

Most bemutatjuk Makarska éjszakai életét, és hogy hol érdemes egy jót szórakozni. Tarts velünk Te is!

Bővebben
505
Étterem a nyaraláson? Makarska legjobb éttermei Étterem a nyaraláson? Makarska legjobb éttermei

Ha Makarska városában nyaralunk, mindenképp érdemes kipróbálnunk a helyi éttermeket. Azonban nem mindegy, hogy egy életre szóló gasztronómiai élménnyel, vagy rossz szájízzel távozunk.

Az iránymakarska.hu most összeválogatta Makarska legjobb éttermeit, ahol garantáltan jót tudunk enni. Kattints és nézd meg listánkat!

 

Bővebben
545
Látványosságok Makarska városában és környékén Látványosságok Makarska városában és környékén

Makarska Horvátország egyik legnépszerűbb úticélja. Történelmi látványosságai, csodás strandjai és pezsgő, mediterrán hangulata garantálja a felhőtlen nyaralást az ide érkezőknek. Makarskában egy pillanatunk sem fog unatkozással eltelni.

Nézzük, hogy milyen látványosságokat fedezhetük fel Makarska városában és környékén!

 

Bővebben
1598
Az első hajókirándulás Makarskában – így érdemes felkészülni Az első hajókirándulás Makarskában – így érdemes felkészülni

A hajós kirándulás az egyik legemlékezetesebb és legszebb módja annak, hogy kiélvezzük a friss levegőt és a tenger által nyújtott kalandokat makarskai nyaralásunk során. Nem csak gyönyörű helyeket fedezhetünk fel, de egy napos hajós utazás alatt rengeteg szigetet és természeti látványosságot is megcsodálhatunk.

Készülj fel első hajós kirándulásodra az iránymakarska.hu tippjeivel!

Bővebben
271
Elindult az iránymakarska.hu oldala! Elindult az iránymakarska.hu oldala!

Hatalmas örömmel jelentjük be, hogy elindult az iránymakarska.hu oldala, ahol a legszebb és legemlékezetesebb kirándulásokat tudod lefoglalni Makarskai nyaralásodra. Azonban ennél sokkal többet tartogat oldalunk, és most szeretnénk bemutatkozni.

Ismerkedj meg az iránymakarska.hu csapatával és vesd bele magad a nyári kalandokba Makarskán!

Bővebben
294
Makarska legjobb strandjai családok számára Makarska legjobb strandjai családok számára

Makarska Dalmácia egyik legszebb tengerparti városa, mely gyönyörű strandjairól, parti sétányairól és az éjszakai életről ismert. A nyüzsgő városkában számos tengerpart közül válogathatunk, ahol az élettel teli, bulis hangulattól a nyugodt mediterrán környezetig mindent megtalálunk.

Ismerd meg te is Makarska legjobb strandjait, ahol garantált a kikapcsolódás az egész család számára. Kattints és csekkold le listánkat!

Bővebben
216
Kérdése, kérésed van?

Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba! Csapatunk a hét minden órájában a rendelkezésedre áll és szívesen válaszol minden kérdésedre!

Hogyan foglaljak?
Legkedveltebb kirándulásaink
Hasznos infók nyaralásod során!
Ősz Makarskában – aktív kikapcsolódás Horvátországban
Ősz Makarskában – aktív kikapcsolódás Horvátországban

Ha szeretnéd az őszi szünetet aktív pihenéssel eltölteni, és szívesen elszöknél a mindennapok gondjai elől, akkor Makarskában a helyed. Ez az üdülőváros nem csak nyáron csodálatos, de ősszel is rengeteg aktív pihenési lehetőséget kínál.

Olvasd el cikkünket és ismerd meg Makarskát őszi fényében!

2023.09.26.
Nyaralás Makarskában – 12 kihagyhatatlan program
Nyaralás Makarskában – 12 kihagyhatatlan program

Makarskába tervezitek az idei nyaralást? Összeszedtük a legjobb helyi programokat, hogy nektek is felejthetetlen vakációtok legyen Horvátországban.

Kattints és ismerd meg a legjobb helyi programokat te is!

2024.06.11.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.