Milyen fizetési módokat használhatok?

cover__image

Az IrányTrogir.hu-nál a kényelmes vásárlás az első! Többféle fizetési mód közül választhatsz úgy, hogy neked a legjobban megfeleljen! De nézzük milyen lehetőségek közül választhatsz:

Helyszíni fizetés

Itt a vásárló a kirándulás teljes összegét a kirándulást lebonyolító cégnél fizeti ki aznap a helyszínen. Mivel a helyszínen csak eurót fogadnak el, így euróban kell kifizetni a teljes összeget és készpénzben. A helyszínen bankkártyás fizetési lehetőség nincs. Ez a fajta fizetési mód nem mindegyik kirándulásunknál érhető el! Ennél a fizetési módnál az esetleges reklamációkért nem vállalunk felelősséget, mivel a teljes befizetett összeggel a kirándulást lebonyolító cég rendelkezik.

Kinek ajánljuk?

 • Aki nem szeretne előre fizetni
 • Készpénzben szeretne fizetni
 • Euróval rendelkezik

Kinek nem ajánljuk?

 • Inkább szeretne forintban fizetni
 • Fél az esetleges árfolyam ingadozásoktól
 • Szeretné ha rajtunk keresztül történne az esetleges panasztétel

Előleg befizetés

Ennél a fizetési módnál a kirándulás teljes összegének egy részét fizeted be forintban átutalással vagy kártyával OTP Simplepay-en keresztül, a fennmaradt részt pedig euróban és készpénzben a kirándulás napján. A helyszínen a fennmaradt összegre bankkártyás fizetési lehetőség nincs. Csapatunk a befizetett előleg felett rendelkezik a kirándulás napjáig így bármilyen időbeni lemondás vagy a nem elvárt minőség esetén visszatérítjük neked.

Kinek ajánljuk?

 • Aki nem szeretné a teljes összeget előre kifizetni
 • Készpénzben szeretne fizetni
 • Euróval rendelkezik és nem “szeretné” hazavinni a nyaralás végen

Kinek nem ajánljuk?

 • Inkább a teljes összeget szeretné forintban fizetni
 • Fél az esetleges árfolyam ingadozásoktól

Simplepay kártyás fizetés

Ennél a fizetési módnál a teljes összeget magyar forintban fizeted ki, így nem kell azon idegeskedned nyaralásod során, hogy biztos lesz-e elegendő euród, hogy részt vehess a kiránduláson. Beszálló kártyádat felmutatod és máris mehetsz fel a hajóra vagy beszállhatsz a kisbuszba. Az árfolyam ingadozás meg legyen a mi gondunk.
Amennyiben kuponnal rendelkezel azt kizárólag ennél a fizetési módnál érvényesítheted. Csapatunk a befizetett összeg felett rendelkezik a kirándulás napjáig így bármilyen időbeni lemondás vagy a nem elvárt minőség esetén visszatérítjük neked a teljes összeget.

Kinek ajánljuk?

 • Szeretné a teljes összeget előre kifizetni forintban
 • Inkább a bankkártyás fizetést preferálja

Foglalás lemondása vagy módosítása

A foglalás lemondása vagy módosítása a kirándulás időpontja előtt több, mint 12 órával ingyenes. Ebben az esetben a megfizetett összeget visszatérítjük neked. A 12 órán belüli lemondások, vagy meg nem jelenések esetén a kirándulás árának 25%-át a foglaló köteles megfizetni.

Kérdésed, kérésed van?
Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba! Csapatunk a hét minden órájában a rendelkezésedre áll és szívesen válaszol minden kérdésedre!

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.