Éjszakai élet Makarskában

Éjszakai élet Makarskában
0 504

Makarska Horvátország egyik legnépszerűbb üdülővárosa. Gyönyörű strandok, képeslapra illő tengerparti sétálóterület és nyüzsgő éjszakai élet jellemzi. Aki ide érkezik, annak garantált lesz a kikapcsolódás és a feltöltődés.

Most bemutatjuk Makarska éjszakai életét, és hogy hol érdemes egy jót szórakozni. Tarts velünk Te is!

 

Makarska méltán híres úticél a Horvátországba érkező turisták körében. Mediterrán hangulata mindenkit elvarázsol, kristálytiszta vizű, gyönyörű tengerpartjai pedig egész nyáron vonzzák a közönséget. Rengeteg látnivalót fedezhetünk fel Makarska környékén, azonban a város bája akkor mutatkozik meg igazán, amikor lemegy a nap. Napnyugta után számos bár és diszkó nyitja meg kapuit a szórakozni vágyó kirándulóknak, és rengeteg örömteli emléket szerezhetünk egy-egy pohár bor társaságában – vagy esetleg a tánctéren. Koktélok a tengerparton, meleg nyári éjszakák, és későig nyúló partik a barátokkal. Nézzük, hová érdemes beülnünk egy italra, és hogy hol rendezik az igazán fergeteges bulikat Makarska üdülővárosában.

 

Listun utca

Ha nem tudjuk, hogy pontosan hová is tartunk, de azt tudjuk, hogy bele akarjuk vetni magunkat az éjszakába, akkor érdemes a Listun utcával kezdenünk Makarskában. Ez az éjszakai élet alfája és omegája. Rengeteg szórakozóhelyet, bárt és kocsmát találunk a környéken, amelyeket egytől-egyig végig járhatunk és kiválaszthatjuk a kedveneinket.

 

Beach Bar Buba

A Beach Bar Buba Makarska egyik legfelkapottabb, legnépszerűbb éjszakai szórakozóhelye, amit nappal is meglátogathatunk. Közvetlenül a tengerparton helyezkedik el ez a hangulatos bár, és éjjel-nappal jéghideg koktélokkal kényeztethetjük magunkat a tengeri kilátást élvezve. Gyakran belefuthatunk egy-egy koncertbe a legnépszerűbb horvát zenekarok szereplésével, éjszaka pedig a DJ pult is bepörög, és népszerű zeneszámokra táncolhatjuk végig az éjszakát. Akár egy nappali bulit csapnánk, akár a naplementét élveznénk ki egy tökéletes koktél társaságában, akár egy igazi ereszd el a hajamat csapnánk, itt mindig jól fogjuk magunkat érezni.

 

Deep

A Deep nevű szórakozóhely a tengerpart közvetlen közelében helyezkedik el, így gyönyörű kilátás nyílik az Adriára. Azonban nem ez a legkülönlegesebb tulajdonsága ennek a bulizóhelynek – a Deep egy valódi barlangban lett kialakítva. Itt valódi táncos-zenés eseményeken vehetünk részt, ahol techno, pop és R&B bulikkal szórakoztatják a közönséget. Ha nincs kedvünk táncra perdülni, kiélvezhetjük a romantikus kilátást a kőteraszról is, vagy akár a strandon elhelyezett asztaloknál is élvezhetjük italainkat.

 

Petar Pan

Ha a balkán zene élvezői vagyunk, és szívesebben látogatunk el egy koncertre mint egy szórakozóhely táncterére, akkor a Peter Pan-ban a helyünk. Bár a hely maga csak júliustól szeptemberig üzemel, az itt található programok garantáltan kulturális élményeket rejtegetnek. Híres keleteurópai előadók, menő helyi zenekarok és nemzetközi dallamok is felcsendülnek hétvégenként. Vegyünk magunkhoz egy jó hideg sört, élvezzük ki egy helyi zenekar fellépését és szerezzünk felejthetetlen emlékeket – akár családdal is.

 

Marineta

A Marineta bár Makarska központjában helyezkedik el, így nem kell sokat sétálnunk, ha egy jót szeretnénk bulizni. A városközpontban található éttermek, bárok és szórakozóhelyek között egyértelműen a Marineta a legfelkapottabb, így ha egy kis nyüzsgésre vágyunk, itt a helyünk. A koktélok és az italok a népszerű lokáció ellenére nagyon jó árban vannak, és garantáltan jót szórakozhatunk, akár hétvégén, akár hétköznap járunk itt.

 

Nautica

Makarska tengerparti sétányán helyezkedik el a Nautica bár. Szuper atmoszféra, álomszép kilátás és elérhető áron kínált koktélok várnak ránk, figyelmes kiszolgálással felturbózva. Este beindul a house zene és egy menő diszkóvá változik az egyébként mediterrán hangulatú bár. Ide is betérhetünk éjjel-nappal, ahogy éppen kedvünk tartja.

 

Pivac

Ha a dübörgő elektronikus zene és a fiatalok zsongása nem a mi terepünk, akkor sem kell elkeserednünk. Makarskában számos bár és pub várja a nyugisabb közönséget is. Az egyik leghangulatosabb bár a Pivac, mely egy kocsmát és dalmát kávézót egyesít egyetlen helyen. Hatalmas sörválaszték, finom kávék és rock zene várja az ide érkezőket éjjel és nappal is.

Hasonló cikkek
Tavaszi kirándulás Makarskában Tavaszi kirándulás Makarskában

Makarska tökéletes úticél tavasszal. Ha szeretnéd kiélvezni a dalmát természet kincseit, miközben egy kicsit kiszakadsz a hétköznapokból is, akkor ide érdemes idén tavasszal ellátogatnod.

Nézd meg, miért érdemes Makarskába szervezni a családi kiruccanást idén tavasszal!

Bővebben
179
A legjobb túraútvonalak Makarska környékén A legjobb túraútvonalak Makarska környékén

Kíváncsi vagy, hogy mi mindent lehet felfedezni Makarska környékén egész évben? Húzd fel a túrabakancsot és vágj bele egy különleges utazásba Makarska gyönyörű túraútvonalain.

Tarts velünk és olvasd el cikkünket!

Bővebben
261
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
Kérdése, kérésed van?

Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba! Csapatunk a hét minden órájában a rendelkezésedre áll és szívesen válaszol minden kérdésedre!

Hogyan foglaljak?
Legkedveltebb kirándulásaink
Hasznos infók nyaralásod során!
Nyaralás Makarskában – 12 kihagyhatatlan program
Nyaralás Makarskában – 12 kihagyhatatlan program

Makarskába tervezitek az idei nyaralást? Összeszedtük a legjobb helyi programokat, hogy nektek is felejthetetlen vakációtok legyen Horvátországban.

Kattints és ismerd meg a legjobb helyi programokat te is!

2024.06.11.
Makarska legjobb strandjai családok számára
Makarska legjobb strandjai családok számára

Makarska Dalmácia egyik legszebb tengerparti városa, mely gyönyörű strandjairól, parti sétányairól és az éjszakai életről ismert. A nyüzsgő városkában számos tengerpart közül válogathatunk, ahol az élettel teli, bulis hangulattól a nyugodt mediterrán környezetig mindent megtalálunk.

Ismerd meg te is Makarska legjobb strandjait, ahol garantált a kikapcsolódás az egész család számára. Kattints és csekkold le listánkat!

2023.04.06.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.