A legjobb kávézók és bárok Makarskában

A legjobb kávézók és bárok Makarskában
0 224

Makarskában nyaralsz idén nyáron, és a legjobb helyeket keresed? Most összeszedtük a kedvenc kávézóink és bárjaink listáját, ahol garantáltan szuper italokat fogyaszthatsz gyönyörű helyeken.

Olvasd el te is az iránymakarska.hu útmutatóját a makarskai nyaralásod előtt és tervezz velünk!

 

Napsütés, mediterrán hangulat, friss tengeri levegő, gyönyörűen csillogó víz... Már csak egy dolog hiányzik: egy ital a kezedből!

Makarska atmoszféráját nehezen lehet jobbá tenni, azonban a megfelelő helyeken a megfelelő időpontokban még varázslatosabbá teheted az egész nyaralást. Ne hagyd, hogy turistacsalogató vendéglátósok rontsák el a kedveteket – inkább csekkold le Makarska legjobb helyeit, ahol a reggeli kávé, a finom falatok és a jéghideg italok minden egyes alkalommal jól fognak esni. Akár egy eldugott, romantikus helyre vadászol, akár a legfelkapottabb koktélbárból szeretnél posztolni a közösségi médiára, ezen a listán garantáltan megtalálod az idei nyarad kedvenc helyét. Nézzük, melyek a legjobb helyek Makarskában 2024-ben!

 

Kavana Romana

Ha az egész napos jövés-menés közben szeretnétek egy finom sütemény és egy jó kávé mellett megpihenni egy napfényes teraszon, akkor a Kavana Romana tökéletes választás lesz. Hatalmas sütemény és fagylalt választékkal várják a vendégeket, ráadásul a hagyományos kávék mellett habos jegeskávét is kortyolgathattok. A glutén- és tejérzékenyekre is gondoltak, így az egész család kiélvezheti az édes pillanatokat.

 

Caffe Bar Smile

A riviéra mellett, egy kisebb beeső utcácskában található a Caffe Bar Smile. Ezen a különleges helyen isteni brunch vár olyan fogásokkal, mint az acai tál vagy az avokádós toast, de hagyományos reggeli szendvicsek és péksütemények is megtalálhatóak a kínálatban. A nap későbbi részében ebédelni és vacsorázni is van lehetőség, a kínálatban pedig az egészséges fogások kapják a főszerepet. Válasszatok az ételek mellé frissen facsart gyümölcslevet, kávét vagy az esti órákban egy jó koktélt!

 

Slastičarnica Romana

A buszpályaudvar bejáratánál rejtőzik ez a rejtett kincs, ahol hagyományos, helyi süteményeket és pékárukat tudtok megkóstolni. Ha belekóstolnál a dalmát ízélményekbe, de a tengeri fogások helyett az édességeket próbálnád ki, akkor jó helyen jársz. Hagyományos torták, desszertek, pohárkrémek és fagylalt is szerepel a kínálatban. Ha egy igazi cukrászdát kerestek, akkor irány a Slastičarnica Romana!

 

Caffe Bar Mul

A Caffe Bar Mul egy családi vállalkozás, aminek a hangulata mindenkit elvarázsol. Közvetlenül a tengerpart mellett tudtok elfogyasztani egy finom reggelit, egy jó kávét vagy egy jéghideg koktélt. A reggeli kínálatban itt már nem az egészségé a főszerep: palacsinták, gofrik, tojás és különböző müzlik közül válogathattok. Az édes szájúak egy fagyival is megkoronázhatják a nap első és legfontosabb étkezését, a bevállalósak pedig az alkoholos italkínálatból is rendelhetnek.

 

Café et Bar de Kačić

A makarskai Kačić téren található ez a kávézó és bár, ahol mindig szuper hangulat és frissítő italok várnak. Ahogy az est leszáll, a tér megtelik és már érkeznek is a jobbnál jobb koktélok, a helyi sörök és a dalmát borok. Bizonyos esetekben akár élőzenés koncertbe is bele lehet futni, amelyre tökéletes kilátás nyílik a teraszról.

 

Tinel burger & cocktail bar

Közvetlenül a makarskai riva mellett, a központban található meg a Tinel burger és koktél bár, ahol a város legjobb hamburgerét kóstolhatjátok meg, amelyekhez izgalmas koktélokat is választhattok. Teljes kilátás nyílik a tengerre, az árak barátságosak, az ételek finomak. Próbáljátok ki a különleges Tinel fekete burgert, ha erre jártok!

 

Cafe Oscar

Ha egy eldugottabb helyet keresel, ahonnan csodás panoráma kilátás nyílik az Adriára és a Biokovo-hegységre, akkor irány a Cafe Oscar. Ez nem a legfelkapottabb hely, cserébe csendes, nyugodt környezet, olcsó árak és egy szuper tágas terasz vár. A legtöbb jó ár-érték arányú apartmanház ezen a környéken található, így ha a közelben szállnátok meg, mindenképp térjetek be egy reggeli kávéra vagy egy esti koktélra.

 

 

Hasonló cikkek
Éjszakai élet Makarskában Éjszakai élet Makarskában

Makarska Horvátország egyik legnépszerűbb üdülővárosa. Gyönyörű strandok, képeslapra illő tengerparti sétálóterület és nyüzsgő éjszakai élet jellemzi. Aki ide érkezik, annak garantált lesz a kikapcsolódás és a feltöltődés.

Most bemutatjuk Makarska éjszakai életét, és hogy hol érdemes egy jót szórakozni. Tarts velünk Te is!

Bővebben
504
Ősz Makarskában – aktív kikapcsolódás Horvátországban Ősz Makarskában – aktív kikapcsolódás Horvátországban

Ha szeretnéd az őszi szünetet aktív pihenéssel eltölteni, és szívesen elszöknél a mindennapok gondjai elől, akkor Makarskában a helyed. Ez az üdülőváros nem csak nyáron csodálatos, de ősszel is rengeteg aktív pihenési lehetőséget kínál.

Olvasd el cikkünket és ismerd meg Makarskát őszi fényében!

Bővebben
261
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
Kérdése, kérésed van?

Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba! Csapatunk a hét minden órájában a rendelkezésedre áll és szívesen válaszol minden kérdésedre!

Hogyan foglaljak?
Legkedveltebb kirándulásaink
Hasznos infók nyaralásod során!
Éjszakai élet Makarskában
Éjszakai élet Makarskában

Makarska Horvátország egyik legnépszerűbb üdülővárosa. Gyönyörű strandok, képeslapra illő tengerparti sétálóterület és nyüzsgő éjszakai élet jellemzi. Aki ide érkezik, annak garantált lesz a kikapcsolódás és a feltöltődés.

Most bemutatjuk Makarska éjszakai életét, és hogy hol érdemes egy jót szórakozni. Tarts velünk Te is!

2023.08.23.
A legjobb túraútvonalak Makarska környékén
A legjobb túraútvonalak Makarska környékén

Kíváncsi vagy, hogy mi mindent lehet felfedezni Makarska környékén egész évben? Húzd fel a túrabakancsot és vágj bele egy különleges utazásba Makarska gyönyörű túraútvonalain.

Tarts velünk és olvasd el cikkünket!

2023.12.18.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.