A legjobb családi nyaralás Makarskában kisgyermekes családok számára

A legjobb családi nyaralás Makarskában kisgyermekes családok számára
0 162

Családi nyaralást tervezel Horvátországban, de nem tudod, hogy hova menjetek? Irány Makarska, ahol kicsik és nagyok is remekül érezhetik magukat!

Olvass tovább és tudj meg mindent, ami egy tökéletes családi nyaralás tervezéséhez szükséges!

 

Képzelj el egy nyaralást, ahol a gyönyörű tengerpartok, izgalmas kirándulások és családbarát programok várják a család minden tagját. Makarska, Horvátország egyik gyöngyszeme ideális úticél a kisgyermekes családok számára. Idén könnyedén megszervezhetitek a tökéletes nyaralást, ahol mindenki megtalálja a számára legizgalmasabb tevékenységet. Merüljünk el együtt Makarska varázslatos világában!

 

Utazás Makarskába Magyarországról

Makarska könnyedén megközelíthető Magyarországról autóval, busszal és repülővel egyaránt. Ha autóval indultok, az út Budapesttől körülbelül 7-8 órát vesz igénybe. Nem kell megijedni: ezek az utazások gyorsan eltelnek, ráadásul számos pihenőhely rendelkezésre áll út közben. Nincs más dolgotok, mint beizzítani egy közös mesefilmet, megtömni az autót finomságokkal és indulhat a családi autózás Makarskába! Az autópályák jól karbantartottak és a határátkelés is egyszerű.

Ha a repülést választjátok, a legközelebbi repülőtér Splitben található, ahonnan már egyszerűen el tudtok jutni Makarskába. Ha pedig sem vezetni, sem repülni nem akartok, akkor pattanjatok fel egy Flix buszra, ami egy átszállással elvisz benneteket Makarskába.

Szállás Makarskában

Makarska számos családbarát szálláslehetőséget kínál, legyen szó apartmanokról, hotelekről vagy nyaralóházakról. Ha pénzt szeretnénk spórolni akkor érdemes apartmant választani, hiszen ezek általában konyhával ellátott szállások, ahol könnyedén megoldhatjuk a napi étkezést főzéssel. Ha pedig teljes kényelemre és nyugalomra vágyunk, akkor irány egy hotel, ahol kiélvezhetjük a teljes- vagy a félpanziós ellátás kényelmét. A szálláshelyek többsége közel található a tengerparthoz, így bármikor könnyedén felkerekedhettek strandolni. Emellett sok helyen találhatóak játszóterek, gyermekmedencék és egyéb szórakozási lehetőségek a legkisebbek számára.

Családbarát strandok Makarskában és környékén

Makarska és környéke bővelkedik gyönyörű, családbarát strandokban. A legnépszerűbb a Makarskai városistrand, ahol sekély víz és finom kavicsos part várja a gyerekeket. A strand mentén sétány húzódik, tele éttermekkel, kávézókkal és fagyizókkal, így a nap folyamán bármikor felfrissülhettek.

Makarskától nem messze meglátogathatjátok a Tucepi strandot is, mely fehér kavicsos partjával és tiszta, türkizkék vizével gyönyörű mediterrán környezetet biztosít az egész napos pancsoláshoz. Ha pedig nyugalomra vágytok, akor célozzátok meg a Ramova strandot, mely Makarska északi részén található és kevésbé látogatott a fő városi strandhoz képest.

Ha szeretnél többet megtudni a legjobb strandokról Makarska környékén, olvass tovább cikkünkben:

https://iranymakarska.hu/hasznos-informacio/makarskai-riviera-legszebb-strandjai/339/

Hajós kirándulások Makarskából

Nincs is jobb dolog egy nyaralásban, mint szuper, életre szóló élményeket szerezni közösen. Ezt egy hajós kirándulással is megtehetjük a dalmát szigetvilágban. Az iránymakarska.hu szervezésében induló hajókirándulásokon felfedezhetitek az olyan közeli szigeteket, mint Brač és Hvar. A hajón töltött idő alatt a gyerekek is remekül szórakozhatnak, hiszen fürdésre, napozásra és játékra is lesz lehetőségük. A hajós kirándulások során megismerhetitek a helyi kultúrát, ízletes horvát ételeket kóstolhattok és lenyűgöző természeti szépségekkel találkozhattok.

Látogass el két gyönyörű szigetre és lepd meg a családot egy gyönyörű hajós utazással idén nyáron:

https://iranymakarska.hu/kirandulas/ket-szigetes-hajoskirandulas-hvar-es-brac-szigetere-makarskabol/3/

Családi kirándulások Nemzeti Parkokba Makarskából

Makarskából könnyedén elérhetők Horvátország lenyűgöző nemzeti parkjai, amelyek tökéletes kirándulási célpontok a családok számára. Az egyik legnépszerűbb a Biokovo Nemzeti Park, ahol gyönyörű panorámát nyújtó hegyek és változatos túraútvonalak várnak rátok. A parkban lehetőség van vezetett túrákra, amelyeken a gyerekek is megismerhetik a helyi növény- és állatvilágot. A Nemzeti Park egyik legszebb pontja a Biokovo Skywalk, ahol egy üvegkilátóról csodálhatjátok meg a hegyek szépségeit.

Foglald le itt a csoportos kirándulást:

https://iranymakarska.hu/kirandulas/biokovo-skywalk---uvegalju-kilato/6/

Egy másik remek célpont a Krka Nemzeti Park, amely vízeséseiről híres. Itt a család minden tagja elmerülhet a természet csodáiban, a fenséges vízesésrendszer szépségében, tehettek egy kellemes túrát a tórendszer körül és még a helyi nevezetességeket is megnézhetitek.

Ne hagyjátok ki a Krka Nemzeti Parkot! Foglaljátok le az idei nyár legjobb kirándulását:

https://iranymakarska.hu/kirandulas/krka-vizesesek-kirandulas-makarskabol/2/

Kalandtúrák családoknak Makarskában

Ha kalandra vágytok, Makarska környékén számos izgalmas program vár titeket. A Cetina folyón rafting túrák indulnak, ahol az egész család együtt élvezheti a vadvízi evezés izgalmait. Tucepiben a búvárkodás szerelmesei fedezhetik fel az Adriai-tenger víz alatti világát, ahol színes halak és érdekes tengeri élőlények várnak. Ha pedig a magasból szeretnétek csodálni a tájat, próbáljátok ki a Zip Line pályát, amely garantáltan felejthetetlen élményt nyújt mindenki számára!

Kukkants rá kalandtúráinkra és foglald le kedvencedet:

https://iranymakarska.hu/kalandtura/kirandulasok/5/

Makarska valóban ideális úticél a kisgyermekes családok számára. A kényelmes szállások, családbarát strandok, izgalmas hajós kirándulások, lenyűgöző nemzeti parkok és kalandtól fűtött programok mind hozzájárulnak a tökéletes nyaraláshoz. Az iránymakarska.hu kínálatában pedig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb programokat és szállásokat.

Ne várjatok tovább! Foglaljátok le a család számára a legjobb nyaralást még ma az iránymakarska.hu oldalon, és élvezzétek Makarska varázslatos világát!

Hasonló cikkek
Tavaszi kirándulás Makarskában Tavaszi kirándulás Makarskában

Makarska tökéletes úticél tavasszal. Ha szeretnéd kiélvezni a dalmát természet kincseit, miközben egy kicsit kiszakadsz a hétköznapokból is, akkor ide érdemes idén tavasszal ellátogatnod.

Nézd meg, miért érdemes Makarskába szervezni a családi kiruccanást idén tavasszal!

Bővebben
178
Irány Makarska 2024-ben - 5 ok, amiért itt kell nyaralnod Irány Makarska 2024-ben - 5 ok, amiért itt kell nyaralnod

Nyaralást tervezel 2024-re, de még nem tudod, hogy hová szeretnél eljutni? Van egy tuti tippünk. Fedezd fel Makarskát és szerezz életre szóló emlékeket Horvátországban!

Bővebben
247
Hozzászólások
Írjon megjegyzést
Kérdése, kérésed van?

Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba! Csapatunk a hét minden órájában a rendelkezésedre áll és szívesen válaszol minden kérdésedre!

Hogyan foglaljak?
Legkedveltebb kirándulásaink
Hasznos infók nyaralásod során!
Látványosságok Makarska városában és környékén
Látványosságok Makarska városában és környékén

Makarska Horvátország egyik legnépszerűbb úticélja. Történelmi látványosságai, csodás strandjai és pezsgő, mediterrán hangulata garantálja a felhőtlen nyaralást az ide érkezőknek. Makarskában egy pillanatunk sem fog unatkozással eltelni.

Nézzük, hogy milyen látványosságokat fedezhetük fel Makarska városában és környékén!

 

2023.05.23.
Étterem a nyaraláson? Makarska legjobb éttermei
Étterem a nyaraláson? Makarska legjobb éttermei

Ha Makarska városában nyaralunk, mindenképp érdemes kipróbálnunk a helyi éttermeket. Azonban nem mindegy, hogy egy életre szóló gasztronómiai élménnyel, vagy rossz szájízzel távozunk.

Az iránymakarska.hu most összeválogatta Makarska legjobb éttermeit, ahol garantáltan jót tudunk enni. Kattints és nézd meg listánkat!

 

2023.05.23.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.